Què fem

Treballem per la Garrotxa
Treballem per augmentar les oportunitats de les nostres empreses i ciutadans

TREBALLEM PER LA GARROTXA

DinàmiG exerceix una doble funció. Per una banda és l’ens que facilita la definició de l’estratègia del desenvolupament econòmic local de la comarca i per altra executa serveis i projectes, bé directament amb els seus propis recursos, bé indirectament amb la col·laboració estreta amb entitats preexistents com la Fundació d’Estudis Superiors, Turisme Garrotxa i ADRINOC.

La nostra raó de ser és impulsar l’economia local de la Garrotxa amb el propòsit d’augmentar les oportunitats del territori i de les persones i empreses que hi actuen, treballant de manera col·laborativa  i amb responsabilitat.

  1. Ens encarreguem de desenvolupar el model, l'estratègia i l'acció de desenvolupament econòmic del territori.
  2. Oferim (a través de les entitats que en formen part ) serveis en l'àmbit de promoció econòmica i desenvolupament local. El nostre catàleg de serveis ofereix serveis a empreses, emprenedors, persones que busquen feina, persones que es vulguin formar, als ajuntaments de la comarca i persones que volen gaudir de la Garrotxa.
  3. Garantim a les entitats i institucions del territori una interlocució única i coordinada en qualsevol aspecte dels nostres àmbits d'actuació.
  4. Proporcionem a les administracions de nivell superior la capacitat d'executar a nivell territorial les seves polítiques sectorials relacionades amb la promoció econòmica, així com la capacitat de generar noves metodologies transferibles.

Social Lab

Observatori

Garrotxa Territori Resilient

Pacte formació