Qui som

Generem oportunitats
El nostre objectiu és impulsar l'economia de la comarca.

DinàmiG és un consorci creat l’any 2016 per l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa, després d’un procés d’integració funcional de les diferents entitats que treballaven en l’àmbit del desenvolupament econòmic de la Garrotxa. Durant el període de transició les entitats van mantenir la seva naturalesa jurídica però la gestió estratègica i l’organització de les principals activitats es va consensuar i coordinar de manera unificada.

L’objectiu de DinàmiG és la potenciació de l’activitat econòmica i la generació d’oportunitats per a les persones i empreses de la comarca.

DinàmiG treballa a partir del consens polític i territorial, en col·laboració amb els actors del territori i impulsant projectes innovadors.

El seus àmbits de treball són l’estratègia de desenvolupament del territori, l’ocupació, la dinamització empresarial, l’emprenedoria, la formació i la promoció del territori.

DinàmiG exerceix una doble funció. Per una banda és l’ens que facilita la definició de l’estratègia del desenvolupament econòmic local de la comarca i per altra executa serveis i projectes, bé directament amb els seus propis recursos, bé indirectament amb la col·laboració estreta amb entitats preexistents com la Fundació d’Estudis Superiors, Turisme Garrotxa i ADRINOC.

DinàmiG disposa d’un model de governança que ordena aquestes relacions i facilita la presa de decisions.