Amb la motxilla a punt

Facebooktwitterlinkedinmail

Passada gairebé una setmana de la presentació en societat de DinàmiG i, abandonats ja els nervis del directe, fem una obligada revisió a com ha anat. En primer lloc, molt contents del nombre d’assistents al Torín, 200 persones un divendres a dos quarts de set de la tarda per un acte, podríem dir-ne “institucional”, és tot un èxit. Fins i tot l’Alfons Cornella se’n va sorprendre dient-nos “segur que a aquest territori poden passar coses perquè, mira que he fet presentacions a diversos llocs del món, a més de 15 països, i em sembla que mai ho havia fet un divendres a la tarda, és a dir que, medalla per vostès perquè venir aquí un divendres a la tarda té mèrit i diu molt d’aquest territori“.

Valorem molt l’assistència de cadascun dels presents: empresaris, membres d’entitats empresarials i sindicals, polítics, regidors, tècnics, ciutadans. Estem segurs que hi havia, el que l’Alfons va anomenar, molta gent inquieta a la sala i, per la nostra banda, mirarem de posar les condicions en allò que estigui al nostre abast, per facilitar el desenvolupament de les seves inquietuds, així com per estimular les nostres.

Hem rebut una quarantena de valoracions de l’acte, gairebé totes positives, esperançadores, de ganes d’implicar-s’hi, de justa exigència de compliment de les expectatives generades. Ens esforçarem per estar a l’alçada i mantindrem una actitud oberta i receptiva a les aportacions de millora.

En definitiva, estem a punt per iniciar el camí: tenim el mapa i la brúixola, que són el nostre pla estratègic, i, el més important de tot, molts companys de viatge que volen anar allà mateix i arribar-hi junts. I sabem de partida que, tant important com la meta, serà cadascun dels passos del trajecte. Gràcies!