El Baròmetre garrotxí

Facebooktwitterlinkedinmail

L’Observatori Econòmic, Social i Mediambiental de la Garrotxa és una iniciativa del Cercle EURAM de la Garrotxa amb la qual DinàmiG col·labora.  L’Observatori és un instrument per incrementar el coneixement sobre la nostra comarca, com a pas previ a la presa de decisions estratègiques i a la promoció del territori.

 

L’Observatori està composat per diversos informes sectorials que han estat elaborats, principalment, per institucions del territori exposant la situació dels seus àmbits de treball. D’altra banda, també s’incorporen estudis realitzats per universitats, consultors especialitzats o altres centres de recerca. Es tracta, en definitiva d’incrementar el coneixement de la comarca i també la intel·ligència territorial, entesa com la coordinació dels actors d’un territori per compartir el coneixement i la informació generats.

 

Un dels informes més singulars de L’Observatori és el Baròmetre garrotxí, una enquesta de percepció sobre la situació de la comarca als actors de la comarca i, també, de projecció de les millores desitjades. El actors s’han categoritzat en els següents col·lectius: empreses, administracions, societat civil i actors d’innovació i coneixement. Aquests quatre col·lectius configuren i influeixen en el context econòmic, social i mediambiental de la Garrotxa. Els perfils concrets als qui s’adreça el Baròmetre Garrotxí són:

  • Empreses, adreçat al responsable de l’empresa.
  • Entitats, adreçats a representants d’associacions i entitats culturals, socials, esportives, empresarials, sindicals, etc.
  • Administracions, adreçat als secretaris i directors tècnics d’organismes, i àrees de les administracions amb seu a la Garrotxa.
  • Actors de coneixement i innovació, adreçat a responsables de centres formatius postobligatoris, a responsables d’innovació en departaments d’empreses i a responsables d’entitats de coneixement i innovació de la comarca.

En aquests moments el Baròmetre garrotxí 2016 està en la fase de recollida de dades. Si pertanyeu a algun dels col·lectius objectiu, no heu rebut el qüestionari i voleu fer la vostra aportació, podeu sol·licitar el qüestionari trucant al telèfon  972 26 01 52   o al correu electrònic observatori@euramgarrotxa.eu