Ens presentem

Facebooktwitterlinkedinmail

DinàmiG és una iniciativa de l’administració local de la comarca que té l’objectiu de dotar les persones, empreses i el territori d’un instrument per impulsar l’activitat econòmica. Aquest projecte neix de la mà de l’Ajuntament d’Olot i del Consell Comarcal de la Garrotxa que han unit esforços i recursos amb l’objectiu de generar un espai central i integrador de l’estratègia del desenvolupament de la comarca i simplificar estructures.

 

DinàmiG treballa des d’una perspectiva col·laborativa, innovadora i responsable.

 

Col·laborativa perquè creiem que anar junts (sector privat, tercer sector, ciutadania i agents del coneixement i la innovació) és la única garantia d’assolir resultats perdurables en el temps.

 

Innovadora perquè apostem per una manera de treballar diferent, per exemple a partir de projectes concrets amb resultats concrets, de la hibridació entre àmbits que aparentment no tenen res a veure o treballant per territoris funcionals i no administratius.

 

Responsable perquè tenim present que l’activitat econòmica té un impacte que va molt més enllà de la generació de riquesa i llocs de treball. Volem posar l’atenció en els creixents reptes socials (col·lectius exclosos, atur, envelliment, energia, mobilitat, salut, educació, habitatge…) i assegurar un desenvolupament equilibrat de la nostra comarca.

 

La nostra raó de ser és, en definitiva, incrementar les oportunitats del territori i de les persones i empreses que hi actuen.